Naar Sint Maarten
Door: Tessa
Blijf op de hoogte en volg Tessa
27 Januari 2008 | Nederland, Aalsmeer
Vandaag is het zover! Na maar een kort weekje voorbereidingstijd gehad te hebben en een zeer korte nacht vannacht, vlieg ik vandaag om 1 uur vanmiddag naar Sint Maarten. Een vlucht van maar liefst 11 uur, kijk er nu al naar uit ;-)
Ik heb een backpack bij me die bijna niet te tillen is zo zwaar, handbagage met allerlei foto en -videoapparatuur die ook vrij zwaar is, maar vooruit ik heb het er voor over.
Ik heb er echt enorm veel zin in. Suzanne, het meisje voor wie ik ga invallen, vliegt vandaag terug naar Nederland met het vliegtuig waar ik vanavond mee aan kom. Ze baalde natuurlijk enorm dat ze eerder naar huis moest, Suus als je dit leest, rust lekker uit en sterkte met alles.
Ik zal jullie, wanneer de mogelijkheid er toe is, zo vaak mogelijk op de hoogte brengen van onze avonturen in de Caribbean! Nu eerst snel naar Schiphol!
Liefs Tessa
Liefs Tessa
27 Januari 2008 - 10:17
Charlotte:
lieve tessa veel werk plezier
kus Charlotte -
27 Januari 2008 - 11:24
Nathalie:
Meisje zet um op en ik ga je heel erg missen dus laat alsjeblieft veel van je horen als dat lukt.
Als je terug bent gaan we ff een leuk feestjuh vieren met de girls.
Pas goed op jezelf en annemarie natuurlijk.
Dikke kus
have fun!
(k) Uriël -
27 Januari 2008 - 15:36
Sjoerd:
Hey Tessa veel plezier daar!! Als je Steven tegenkomt uit Rotterdam doe hem de groeten ;)Gaaf hoor zo een reis!!
x -
27 Januari 2008 - 15:53
Stef:
Hey Tessa, ik zal je missen! Heel veel plezier...
Groetjes je broertje :)! -
27 Januari 2008 - 17:27
Loes:
He meis,
Zo is het al zover, wat gaat het snel zeg! Heel veel plezier geniet van elk moment en print deze goed in je geheugen!
Liefs Loes -
27 Januari 2008 - 18:14
Suuuzzz:
Lieve tess!!! HEEL VEEL PLEZIER GENIETEN ERVAN EN MAAK ER EEN WAANZINNIGE PERIODE VAN! MAAR DAT GAAT WEL GOEDKOMEN:D
Dikke knuffel voor Ann natuurlijk!!!!!!
En laat maar veel horen, ben benieuwd naar alle verhalen en natuurlijk foto's:)!
Als je tussen de 29ste en 15 maart nix te doen heb, vlieg maar ff naar bonaire:D doen we een cocktail:) zit er dan ook!!
dikkeee kus -
28 Januari 2008 - 08:50
Femke:
Hey Tes..Heel veel plezier in de caribien! Wel jammer dat het nu zonder Roos is.
Veel succes.
Liefs Femke
28 Januari 2008 - 14:36
Bart:
Hey schatje, hoop dat je gauw een computer vindt!! Lief dat je me vanmorgen even belde en goed te horen dat je veilig bent aangekomen!! KUS! -
28 Januari 2008 - 15:54
Jet:
heeeey!!
ben je al bruin?? haha! heb je lekker gevlogen., en nog last gehad van nicotine tekort!
veel plezier xxx -
28 Januari 2008 - 19:17
Agnes:
Lieve Tess,
Fijn om ff je stem gehoord te hebben.
Je klonk heel enthousiast. Ik weet zeker dat je 'n tijd krijgt om nooit te vergeten.
Ik wist niet dat je ook al zo'n waarbenjij.nu site had joh. Stef zei 't.
Ga zeker alles volgen.
Je gerustgestelde murffie -
28 Januari 2008 - 21:29
Murphy:
PIEIEIEIEIEP!!! PIEIEIEIEIEP!!! -
28 Januari 2008 - 21:30
Bart:
Oh wat gemeen he? Zal heus goed voor je caviaatje zorgen hoor schatje! XXXXXXXX -
29 Januari 2008 - 12:43
Diana En Paola:
Lieve Tessa..
Leuke site!!:D
Een hele fijne tijd daar in de Caribbean gewenst! We zullen regelmatig naar je site kijken.
Groetjes en X
Diana & Paola -
29 Januari 2008 - 17:31
Sylvie:
Hoi Tess, wat gaaf dat je al zo snel zo'n reis kan maken, ik wens je heel veel plezier, en zal je zoveel mogelijk volgen. -
30 Januari 2008 - 19:54
Jacques:
tess!!!! hef van!!!!! en ik zal binnenkort ook snel naar de knavia gaan kijken.......en bartje natuurlijk ;p
wel footoowtjus maken he :) (je ziet het, geheel in gekkeboel style geschreven ;p) -
03 Februari 2008 - 10:51
Bianca:
Wat leuk, maar ook heel raar om ineens foto's te zien van jou en Ann zo ver weg...terwijl je vorige week nog bij ons op kantoor zat...Maar goed, we zijn heel blij dat we het zo hebben kunnen oplossen allemaal! Heel veel plezier samen!
Liefs, Bianca en Gerben.